1. Koprová omáčka s hovězím masem, knedlík / vejce, brambor / 2. Králičí trhané na smetaně s dýňovými špeclemi a pestem 3. Kuřecí stripsy v bulce se zeleninou, dip s medvědím česnekem, hranolky
ÚTERÝ
Hovězí vývar s masem a nudlemi
1. Smažený vepřový řízek se šťouchaným bramborem, okurek 2. Fazole po bretaňsku s opečenou klobásou, chléb 3. Salát s bulgurem, cizrnou, kuř.masem, pesto ze sušených rajčat, zelenina
STŘEDA
Zeleninová
1. Znojemská hovězí pečeně, knedlík /rýže / 2. Zapečené francouzské brambory s uzeným masem, salátek 3. Masové koule v rajčatové omáčce s bazalkovým pestem s těstovinou
ČTVRTEK
Uzená s kroupami
1. Kuřecí na červeném kari s restovanou zeleninou, jasmínová rýže 2. Grilované koleno s chlebem, hořčicí, křenem a zelným salátem 3. Tvarohové koláče s jahodami a drobenkou
PÁTEK
Kmínová s vejci
1. Pečený bůček na česneku s dušeným špenátem, bram. a houskový kned. 2. Kuřecí prsíčko se šalvějí, restovanou zeleninou, sezam a hranolky 3. Thajský salátek s vepřovými medailonky , pečivový chips