1. Smažený sýrový dvojboj /gouda,hermelín/, hranolky, tatarka 2. Vepřová kotletka na hříbkách se šťouchaným bramborem 3. Čočka nakyselo se sázeným vejcem, chléb, okurek
STŘEDA
Žampionový krém
1. Moravský vrabec s dušným zelím, knedlík 2. Gratinovaný brambor s uzeným masem,bylinkami,sýrem, salátek 3. Tortilla s kuřecím masem, zeleninou, zakysaná smetana, hranolky
ČTVRTEK
Fazolová
1. Krůtí prso s pečeným bramborem s jarní zeleninou, kari majonéza 2. Vepřové nudličky po čínsku /teriyaki omáčka,sezam/,hranolky/rýže/ 3. Domácí tvarohové koláče s ovocem a drobenkou
PÁTEK
Kyselice
1. Štěpánská hovězí pečeně s dušenou rýží 2. Grilované koleno s hořčicí, zelný salát s křenem, chléb 3. Těstoviny s pestem z medvědího česneku,parmazán, kuřecí maso